Jeppes tankeunivers

Strøtanker - store og små, dybe og forbifarende, tidligt og sent. Alt hvad der nu kan tænkes at passere gennem mine synapser.

torsdag, april 20, 2006

Byggeflytterod

Jeg er jo ifærd med at få skiftet stikkontakter i hele lejligheden. I morgen eftermiddag skal der flyttes stikkontakter i soveværelset, hvilket betyder at der skal fræses i væggene.

Da det støver helt sindsygt (og jeg efterfølgende skal male) skal jeg have flyttet alt ud af soveværelset. Noget er kommet på loftsværelset, men langt størstedelen skal ind i stuen. FÅRK, hvor har jeg mange ting inde i mit firfløjede skab!!

Jeg har fundet ud af hvor lille en toværelseslejlighed er når alle tingene skal stables sammen på halvdelen af pladsen. Vigtigste opgave i morgen bliver at få plads til at sengen kan stå inde i den overfyldte stue.

Nu har jeg lidt følelsen af ikke helt at have gennemtænkt konsekvenserne ved hele denne stikkontakt-male-affære....