Jeppes tankeunivers

Strøtanker - store og små, dybe og forbifarende, tidligt og sent. Alt hvad der nu kan tænkes at passere gennem mine synapser.

mandag, maj 08, 2006

Effektivt ud af skabet

Hvis jeg nogensinde har bildt mig ind at jeg var blevet lidt latinsk i min opførsel - så er det slut nu. Jeg er nok nærmere tysk eller go-getter-agtig amerikansk.

Under tilbage flytning af al min beklædning til mine klædeskabe efter veloverstået renovering af soveværelset har jeg taget nådesløst fat i sorteringen af tøjet når det skal lægges i skabet. Jeg kan godt afsløre at det allerede har betydet en helt fyldt sort affaldssæk med tøj i genbrugscontaineren på Steen Billes Torv.
Og jeg spår at der nok kommer en sæk mere førend jeg er færdig. Nu har jeg så noteret mig at der er områder i min beklædningsportefølje, hvor der trænger til investeringer - især for at få erstatninger for noget af det kasserede.

Her kommer så den tyske go-getter-mentalitet da jeg effektivt har benyttet onlineshopping til at indkøbe de ønskede kvalitetserstatninger - billigt endda. Skræmmende hurtigt og ud fra en nøje tilrettelagt plan.

Ach so - jeg er ikke spor latino. Og det føles gut!