Jeppes tankeunivers

Strøtanker - store og små, dybe og forbifarende, tidligt og sent. Alt hvad der nu kan tænkes at passere gennem mine synapser.

mandag, november 10, 2008

Opgave blev afleveret!

Hov friheden tog mig og jeg blev hurtigt uansvarlig og en fri sjæl. Opgaven blev naturligvis færdig, af acceptabel kvalitet, tre sider for lang og afleveret hele 39 minutter før tid.

Er jeg tilfreds?
Ja - jeg fik skrevet en fornuftig opgave, lærte noget om min case og et teoriområde jeg ikke tidligere har givet den store fokus - og jeg har fået afsluttet uddannelse for et lang stykke tid.

Vil jeg gå igang med noget andet uddannelse om kort tid, når jeg tror alle har glemt at jeg har lovet mig selv og andre ikke at ville tage mere uddannelse?
Det håber jeg virkeligt ikke og til forskel fra de andre gange, hvor jeg har sagt at jeg ville stoppe så har jeg nu noget konkret at bruge den ekstra tid på.
Plus jeg har ikke brug for mere uddannelse - jeg har mere end rigeligt til både at beholde mit nuværende og få et andet job.

Hvad vil du så kaste dig over nu?
Hey det er et trickspørgsmål! Ja okay, jeg kan vel ikke bilde mig selv ind at jeg fremover vil afholde mig fra at være aktiv med et-eller-andet.
Jeg indrømmer at der er et par forskellige projekter jeg vil gå og tumle lidt med. Men det er ikke noget der vil tage nær så meget tid som Master i IT har gjort.
Jeg har også en ide om at jeg godt kunne tænke mig at undersøge noget yoga og meditation (hey jeg er blevet the-drikker så skridtet er ikke så langt som det har været før).

Har du ikke bare slået hovedet siden du vil drikke the, sidde i lotusstilling og meditere til noget hvalsang med messingklokkespil til?
Slet ikke - jeg har måske nok ændret mig, men jeg anser yoga og meditation som to ganske fornuftige aktiviteter. Det betyder ikke jeg insisterer på at blive kaldt et indisk navn, går i kjortel eller tror på Feng Shui (ikke at der er noget galt i det - jeg kommer bare aldrig til det).

Hvad vil du ellers bruge tid på?
Nu skal begge mine søskende have børn i løbet af det næste halve år og jeg glæder mig rigtigt meget til at skulle være dobbeltonkel. Der kunne der jo nemt gå en masse herlig tid med at se de unger. Jeg har jo meldt mig som babysitter.
Desuden skal jeg nok rundt til de efterhånden mange venner, der har børn og dyrke mit nye børnetække. Plus bilde børnene en masse løgnehistorier ind.

Etiketter: ,

mandag, januar 15, 2007

Hvad ville du tænke?

...hvis du gik op til din overbo for at gøre opmærksom på at larmen var lige i overkanten - og han sagde "Det er bare min gibbonabe, der spille bib-bib-spil"?
Etiketter:

torsdag, december 14, 2006

Abildskov II i cyperspace

Jeg har lige opdaget at jeg ikke er det eneste Abildskov-site i kyberrummet.
www.abildskov.com er netop opdaget for to minutter siden.

Altså tegneserietræet er da ganske nuttet - men jeg tør godt sige at selvom de slår mig i nuttethed så halter de lysår efter på gak og gøgl.

Men naturligvis hylder jeg initiativet og byder dem velkommen på nettet. Som nummer to altså.

Nu vil jeg forsøge at hente kaffe uden at miste mit nyfundne storhedsvanvid.

PS: Jeg sælger ALDRIG abildskov.dk og deler ikke med nogen. Så er det sagt og ingen behøver at sende flere forespørgsler. Det er privilegiet ved at være først, hurtigst og smartest.
Nemlig!

Etiketter: ,

tirsdag, december 12, 2006

Var der nogen der råbte på elgen?*


Sådan så jeg og samtlige 21 kollegaer ud til den store julefrokost i fredags.
Ømt ikk'?


*: På norsk slang betyder "at råbe på elgen" at kaste op.

Etiketter:

mandag, december 11, 2006

Sorte klovn slår igen

Nogle gange overrasker jeg mig selv. Altså ikke med at stå bag døren og råbe "BØH" når jeg går forbi.

I weekenden har jeg været lidt mut efter julefrokosten. Idag har jeg været i godt humør, supereffektiv på arbejde og haft masser af overskud.
Det er dejligt at kunne overraske sig selv. Jeg er glad for at kunne konstatere at jeg hurtigere ryster tyngende oplevelser af mig og i det hele taget er stærkere end jeg giver mig selv kredit for.

Derudover har jeg fået ryddet op, skrevet mails til gamle venner og i det hele taget været effektiv.

Sorte klovn slår igen!

Jeg kan mærke at der er noget gøgl på vej....

Etiketter: ,

mandag, december 04, 2006

Julestuen var en succes

Ganske som de andre ord var julestuen helt utrolig hyggelig og varede længe. Ikke helt til påske - men klokken 4 om morgenen.

Min nabo Mikkel siger at de ikke har hørt noget larm (udover om eftermiddagen hvor de var med). Jeg er ikke sikker på at det samme gør sig gældende for min underbo. Jeg må nok hellere kigge ned med bestikkelse i form af hjemmebag.

Hele herligheden startede lidt i to om eftermiddagen, hvor underbo og nabo kom ind og Anne a.k.a Gud kom ind. Så dryppede gæsterne ellers ind i jævnt tempo. Der blev spist hjemmebagte småkager, kogte klejner, æbleskiver, hjemmelavet konfekt og drukket glögg og juleøl. Imens startede fabrikationen af julepynt og jeg har nu noget totalt old school julepynt i form af appelsiner med nelliker ophængt i rødt silkebånd.

Senere kom der gang i gryderne og ovnen og flæskesteg og medister blandede sig med brune kartofler, grønlangkål, kartofler og sauce.

Det smagte forrygende. Ris a lamanden til 16 personer blev næsten spist på trods af at vi næsten.

Pakkelegen var intens ganske som den plejer. Dog var der ingen hadegaver i spil, hvilket betyder at næste år må der være klar overvægt af u-ønskede gaver for at opveje det - ellers forstyrres balancen mellem godt og ondt i universet...

På trods af mine skriftlige advarsler til alle andre beboere i opgangen om at der højest sandsynligt ville forekomme skønsang af salmer i det tidsrum, hvor julestuen kørte - så fik vi kun sunget en halv salme på de 14 timer.
Lidt skuffende set i lyset af at vi aldrig før har haft så mange sanghæfter (over 20).

Julestemningen kom frem. Der var masser af glade mennesker og søndagens mathed var med visheden om at det skyldtes 14 timers intens julehygge.

Så nu bliver det også jul i år!

Etiketter: ,

torsdag, oktober 19, 2006

Store svin!

Er det først jeg tænker her...

Etiketter:

tirsdag, september 19, 2006

Tilladelse fra Antipiratgruppen?

For at vide om jeg skal lade kanonerne og beordre hele kontoret på dækket har jeg sendt en føler til Antipiratgruppen.

Jeg vil høre om der er regler imod at optræde i piratkostume i Danmark?
Det er jo "talk like a pirate day" idag og jeg ønsker at kunne deltage uden at I
kommer efter mig.
Skal I bruge tid og sted for hvor dette vil udspille sig således at I på forhånd ved at eventuelle anmeldelser omhandler et godkendt arrangement?

Kan jeg fra Jer få en skriftlig tilladelse til at bære klo og sørøverhat på arbejde?Jeg glæder mig usvigeligt til svaret...

Etiketter:

Arrrrrrr din lumpne hallunk!

Kommentarer er overflødige

Nu blir det spændende om Antipiratgruppen kommer efter os...

PS: Jeg vil godt advare imod at affyre pistoler alt for tæt på egne ører. Siden frokost har jeg har nedsat hørelse på højre øjre efter en kåd affyring af min knaldhætteflinterytterpistol i en trang korridor.

Etiketter: