Jeppes tankeunivers

Strøtanker - store og små, dybe og forbifarende, tidligt og sent. Alt hvad der nu kan tænkes at passere gennem mine synapser.

fredag, april 27, 2007

Det lykkedes ikke

Hvis man skal registrere et domæne til sin blog på Blogger.com - så skal man IKKE slette den blog førend man har afregistreret domænet.

Jeg er nu den ulykkelige ejer af et domæne jeg ikke kan bruge til det jeg håbede.
ØV!

Så nu må jeg finde ud af om jeg vil købe endnu et domæne og have bøvlet med at få lavet videredirigering af trafikken til blogger.com

Jeg kan ikke lige umiddelbart komme på et godt domænenavn, der vil passe til bloggen og som er nemt at huske. Forslag modtages med kyshånd!

Etiketter:

Hvis der ikke sker noget på bloggen i lang tid

Nu ved jeg godt at jeg har holdt en længere pause med indlæg, hvilket skyldes forskellige ting, hvor fællesnævnere er at de er gode og positive.

Men jeg har tidligere leget med tanken om at flytte bloggen til et andet domæne for at kunne udnytte de mange spændende muligheder der ligger i den nye version af Blogger.com.

Så hvis der pludseligt ikke kommer indlæg herinde så tag et kig på www.abildskovl.dk og jo det er meningen at der er et "L" til sidst i navnet. Som navnet antyder kunne det betyde at der måske vil blive åbnet op for lidt mere gøgl end før.

Men nu vil jeg atter forsøge mig med at flytte bloggen til et nyt domæne - følg med - uanset udfaldet skal der nok være noget jeg kan skrive om.

Etiketter:

tirsdag, januar 16, 2007

Nyt legetøj og nye muligheder

SÅ fik jeg endeligt de nye funktioner på webloggen jeg har sukket efter!

Prisen var et nyt domænenavn udelukkende til webloggen og lidt satsning og 30 minutters opsætning af vidunderet.

Som du måske bemærker er der kommet et meget mere overskueligt arkiv og et par nye informationer i venstresiden, hvilket er direkte resultat af de nye teknologiske herligheder.

Etiketter:

søndag, november 26, 2006

Nærmest tilfreds

Nu har jeg lige kigget på webloggens nye design på Macbooken og det ser jo noget pænere ud end det gamle. Det virker på en-eller-anden måde mere seriøst og intimt - ja hyggeligt ligefrem.

Men jeg er stadigvæk ikke helt tilfreds med sidebaren - der er noget punktopstilling, understregning af links, indrykning og skrifttype jeg gerne så ændret. Men mine egne beskedne evner ud i stylesheets og andet hardcore html-programmering er ikke til selv at ændre det.
Jeg ville også rigtigt gerne, at man kunne se mine nye "Labels" og hvor mange indlæg der var under hvert label samt muligheden for at trykke og komme ind til de undersider som Blogger jo skaber (det virker allerede, hvis man trykker på et label på et af indlæggene).

Det jeg forsøger at skrive er: HJÆLP MIKKEL!

Hele processen er lidt sjov. For på den ene side har jeg glædet mig til at rette på designet og give webloggen et nyt look og et lidt andet udtryk. På den anden side så vil jeg jo have både alt det gamle med (hvilket faktisk er lykkedes med det jeg ville have overført) OG samtlige nye muligheder. Uden at gøre en stor indsats naturligvis. Måske er det weekendhjernen, der slår til og et lille halvukendt hjernecenter, som udelukkende virker lørdag og søndag udsender signalvæsker i en mængde, der gør at jeg bliver overbevist om at alt det som gælder til daglig på arbejde pludselig ikke gør sig gældende for en weblog.

En smule naivt - men det er egentligt meget rart at være blåøjet og jubeloptimistisk bare for et par dage.
Imorgen venter realiteterne...

Etiketter:

fredag, november 24, 2006

Mærkatpåsætter

Den nye beta-version af Blogger giver mulighed for at sætte labels på indlæg. Nu har jeg været igang med at sætte labels på de sidste 25 indlæg.

Dog har skiftet til betaversionens nye herligheder haft den lidt kedelige konsekvens at der har sneget sig flere fejl ind i html-siderne så æ, ø og å ikke virker i sidebarerne.

Undersiderne for hvert label ser også ud af helvede til.
Det kunne dog være en god anledning til at skifte design på bloggen, hvilket jeg har overvejet i et stykke tid.

Så måske er det heldigt at jeg har en hel ledig aften i kalenderen til at lave sikkerhedskopi, rette i html-kode og bande højlydt når det ikke virker.

Som sidegevinst så kan jeg stryge de links ude i venstresiden som jeg alligevel aldrig får opdateret.

Etiketter: