Jeppes tankeunivers

Strøtanker - store og små, dybe og forbifarende, tidligt og sent. Alt hvad der nu kan tænkes at passere gennem mine synapser.

onsdag, januar 07, 2009

Bloggen flytter adresse

Nu tror jeg endeligt at jeg har fundet en løsning så jeg kan tilknytte et separat domæne til min weblog og dermed få mulighed for at bruge alle de nye funky funktionaliteter hos Blogger.com.

Fremover vil bloggen være at finde på blog.abildskov.dk

Bloggen i sin nuværende version og med de seneste 5 års indhold vil fortsat være at finde på www.abildskov.dk i lang tid fremover som en form for html-mumie konserveret for eftertiden - nettets svar på Pompeii. Umiddelbart forventer jeg at hele arkivet kan flytte med over på den nye adresse i et nyt og kækkere design. Eneste ulempe er at jeg formentligt ikke kan flytte alle kommentarerne med da det er en ikke-blogger-tjeneste jeg bruger idag.

Det er dog en forholdsvis lille pris at betale, at man må en tur tilbage på abildskov.dk for at se kommentarerne.

For at gå med livrem og seler har jeg også taget en backup af hele bloggen så den ligger på min harddisk såfremt noget skulle gå galt.

Nu håber jeg virkeligt at det kan lykkes at tilknytte nyt domæne denne gang.

Etiketter:

tirsdag, januar 06, 2009

Update på situationen

Som det nok kan ses har jeg ikke brugt min nyfundne frihed til at skrive på webloggen.

Nu havde jeg nok selv min tvivl om jeg kunne holde mig fra at kaste mig over nye aktiviteter efter endt uddannelse. Men det har ser ud til at jeg sådan nogenlunde er lykkedes med at blive mindre travl. Ihvertfald er mit liv nu mindre stressende.

Jeg har dog brugt en hel masse tid på alle mine fantastiske venner, hvilket har været tiltrængt.
Derudover har jeg fået lavet en hulens masse mad og fyldt både køleskab, fryser og svælget med diverse hjemmelavede goder.

Nu har jeg kigget sultent i kataloget fra åbent universitet og der er flere foredrag og foredragsrækker jeg overvejer - ingen af dem er det fjerneste fagligt relevante.

Om det bliver forfatterworkshop, foredrag om kemien bag sushi, vikingernes samfundsopfattelse eller noget helt fjerde må tiden vise.

Så meldingen herfra er at det går godt og jeg trives med mit nye liv. Plus jeg har ikke syndet og kastet mig over andet snusfornuftigt.

Etiketter: ,

fredag, oktober 24, 2008

Jeg er tilbage!

Jeg har i et stykke tid savnet min weblog og i den senere tid virkeligt savnet min weblog. Det er ikke helt sikkert om webloggen har savnet mig, men jeg har kunnet se at mange stadig bladrer forbi selvom det er ti måneder siden jeg har pippet.

Min nygerrighed bød mig i juli at eksperimentere med bannerreklamer fra Google Adsense, hvilket resulterede i forkrøblet html-kode med alle indlæg i den tynde venstre navigationsbar.

Men nu har Mikkel Stausholm (atter) reddet min html-kode og igår aftes blev webloggen bragt tilbage til livet så jeg nu kan skrive og poste indlæg.

Tak Mikkel du er sgu en guttermand!

Etiketter:

torsdag, august 23, 2007

Her har I mig tilbage - nu med los i røven

Igår fik jeg en mail fra Kristen. Jeg kender ikke Kristen, men han kender mig. Ganske godt for han har læst hele min weblog. Jep - det hele!

Og bagefter fik jeg en mail med en opfording til at skrive mere. Det var lige præcis det los i r...astafari'en jeg havde brug for. Tak Kristen!

Nu er lysten til at skrive vendt tilbage og jeg håber at den bliver denne gang.

Etiketter:

tirsdag, juni 26, 2007

Halleluja - et halvt år uden spiritus

I december skrev jeg om mine kvaler med spiritus.

Jeg har ikke drukket spiritus siden. Nu lyder det måske som om jeg er til et virtuelt AA-møde.
Så slemt er det overhovedet ikke. Men jeg har bare altid haft svært ved at styre det når jeg fik spiritus til fest eller i byen.

Nu har jeg fundet en måde at overkomme problemet på: ingen spiritus overhovedet når jeg er til fest. Uanset hvad, hvem og hvordan - så skal jeg aldrig aldrig have noget.

Ufravigelighed og kompromisløshed er gode redskaber når man skal være sikker. Og jeg tager ingen chancer for det er livet for kort til.

Jeg skylder en stor tak til min kollega som coachede mig og hjalp mig med at finde frem til en metode, som ikke alene har virket indtil nu, men også vil virke fremover.
Hun fik mig til at indse at jeg ikke mister noget ved det - for jeg er alligevel ikke vild med drinks.
Fornemmelsen i maven er stensikker! Metoden kommer til at virke resten af mit liv. Faktisk har jeg slet slet ikke lyst til spritus når jeg går i byen.

Iøvrigt ved mange efterhånden, at jeg ikke rører det - så nu kommer drinks eller shots ofte slet ikke frem til mig. Enten bestiller de ikke til mig eller sørger for lige at informere om at jeg ikke drikker det.

Hvad så når man har et whiskeyskab og en større samling af god rom? Jamen jeg kan sagtens sidde og nyde et enkelt glas en aften alene eller i selskab med en ven. Men når det er det mindste optræk til fest så skal jeg kun ha' øl.

Det er sgu iøvrigt også lidt fimset når mænd drikker drinks.

Etiketter: ,

Først tar' vi Manhatten - og så tar' vi Berlin!

Torsdag går turen til Silkeborg og så skal jeg da et smut forbi den gamle cafe Manhatten, hvor jeg har drukket magen en øl i min handelsskoletid.
Det vil indvarsle starten på årets Riverboat - som traditionen tro vil byde på gensyn med næsten alle drengene. I år er konceptet ændret lidt da vi er blevet ældre og nu vil vi grille til middag og høre jazzmusik inde i midtbyen om aftenen istedet for at drikke billige øl til den lyse morgen ude i forstæderne.

I næste uge tager Mikkel, Dennis og jeg til Berlin. Vi har booket køjer på det fabelagtigt spøjse old school DDR-look-alike-hostel Ostel Hotel. Naturligvis som pioneer camp. Det er billigt, outreret og bekvemt.

Lige nu er jeg ved at samle gode fif fra andre, som har været i Berlin. Trabantleje, TV-tårn og cykeltur plus murmuseet er allerede noteret.

Jeg håber at de er blevet morderne og vil tale engelsk dernede nu for mit tysk er sgu rustent som navleringen på en 40-årig bodegatøs fra Lystrup.

Etiketter:

mandag, juni 25, 2007

Dogmebloggin'

Jeg har iøvrigt indtil videre opgivet at få del i alle de herligheder som Blogger.com tilbyder de som får hostet bloggen der. Det var tidligere på året en demotiveringsfaktor at jeg ikke kunne gøre bloggen nemmere, smartere og kækkere. Men det er jo bare teknisk lir, forblændelse og bling bling. Det er ordet som er vigtigt - og det kan man ikke lire op til noget andet end ved at kombinere det med andre og de rette tanker bag.

Så min blog er gået lidt i dogme-mode - med håndholdt tastatur og dårligt lys på hjemmesiden. Til gengæld tilbyder jeg at have en masse på hjerte og fokus på det skrevne ord.

Og jeg kan virkeligt mærke at jeg i den grad er tændt på at blogge igennem for tiden. Det kommer så til at gå ud over de af Jer som har tilmeldt jer mit RSS-feed!

Etiketter: